Lek Je

Band :
Title : Lek Je
Release Date : 2020
Label :
Format : Digital Download

Lek Je (MIRA)
Lagu: pyaniX (Media Asia Production Sdn Bhd)
Lirik: MIRA (Media Asia Production Sdn Bhd)

(Hook)
It’s obvious, korang takde angkat aku
Tapi sabar jap, sabar jap, aku tengah naik
It’s obvious, korang takde angkat aku
Tapi sabar jap, sabar jap, aku tengah naik
It’s obvious, korang tak layan music aku
Lek je, aku masih boek, masih boek
It’s obvious, korang tak layan music aku
Lek je, aku masih boek

(Verse)
I’m know for my flow, that’s on period
No fast lane been hustlin’, so giddy up
This rocky road i went through, so struggle up
We all the same, so please stop lookin’ up

Down, banyak kali jatuh pun bangun sendiri
Poket kosong pun sepenuh hati cuba nak berbakti
Kurang bread pun penulisan penuh dengan inti
Bila aku spit uh, jarang sipi-sipi

(Pre-Hook 2x)
Imma keep it cool and imma keep it real duh
Spit satu² atas beat ikut tempo
Flowku merebak like it’s pandemic
Sekarang kau terikut, you feelin’ it?

(Hook)

(Verse 2)
Tak flip bars orang, that’s a flop bro
Tak steal rhymes orang, damn that’s a klepto
Maniac, that’s how it goes when they listen to my flow
Always on this rap job, always get the mic blown

Dari pantai timur suaraku diutarakan pada semua
Dari “siapa kau?”, “Oh, aku kenal kau siapa!”
Takpe lek, ini baru je permulaan
Aku takda cadang letak sebarang pengakhiran

(Pre-Hook 2x)

(Hook)

(Pre-Hook 2x)